Asiakaspalvelu

+358 3 534 0053

Asiakaspalvelu

+358 3 534 0053

Osto- ja toimitusehdot

Tilaaminen

 

Tuotteet tilataan verkkokaupasta siirtämällä ne ostoskoriin ja hyväksymällä tilaus. Tilatessasi verkkokaupasta asiakkaan edellytetään tutustuvan ja sitoutuvan kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Sopimuksen syntyminen

 

Kauppasopimus syntyy, kun tilaus on rekisteröitynyt sähköiseen järjestelmään ja maksu on suoritettu. Tilauksen hinta määräytyy ostohetken mukaan.

Verkkokaupan inventaariota ja tuotteiden saatavuustietoja pidetään ajantasaisena henkilökunnan parhaan ammattitaidon mukaan. Kauppias ei kuitenkaan voi antaa täyttä takuuta tuotteiden saatavuudesta.

Toimitus ja maksut

 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: payform@bambora.com Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Hintojen oikeellisuus tarkistetaan aina toimituksen yhteydessä. Ilmeiset hinnoitteluvirheet korjataan tilauksen käsittelyn yhteydessä, joskaan ei asiakkaan haitaksi ilman erillistä ilmoitusta.

Ostokset kotimaassa toimitetaan lähtökohtaisesti PostNord MyPack -lähetyksenä. Tällöin toimitus suoritetaan noudettavaksi lähimpään PostNord -noutopisteeseen.

Ostohintaan lisätään oston arvon mukaan sovitettu rahtimaksi. Maksu on

– 10 € (alle 100 € arvoisille ostoksille)

– 5 € (yli 100 € arvoisille ostoksille)

– 0€ (yli 200 € arvoisille ostoksille)