Asiakaspalvelu

+358 3 534 0053

Osto- ja toimitusehdot

House of Ghost Killer Oy 3006599-9 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron kirjautumattomille asiakkaille.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info@ghostwash.com
Puhelin: +358 3 534 0053
Postiosoite: Onkkaalantie 33, 36600 Pälkäne

 

Tilaaminen

 

Tuotteet tilataan verkkokaupasta siirtämällä ne ostoskoriin ja hyväksymällä tilaus. Tilatessasi verkkokaupasta asiakkaan edellytetään tutustuvan ja sitoutuvan kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

 

Sopimuksen syntyminen

 

Kauppasopimus syntyy, kun tilaus on rekisteröitynyt sähköiseen järjestelmään ja maksu on suoritettu. Tilauksen hinta määräytyy ostohetken mukaan.

Verkkokaupan inventaariota ja tuotteiden saatavuustietoja pidetään ajantasaisena henkilökunnan parhaan ammattitaidon mukaan. Kauppias ei kuitenkaan voi antaa täyttä takuuta tuotteiden saatavuudesta.

 

Maksaminen

 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

Maksutavat

 

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

 

Toimitus

 

Ostokset kotimaassa toimitetaan lähtökohtaisesti PostNord MyPack -lähetyksenä. Tällöin toimitus suoritetaan noudettavaksi lähimpään PostNord -noutopisteeseen.

Ostohintaan lisätään oston arvon mukaan sovitettu rahtimaksi. Maksu on

– 10 €

– 0€ (yli 200 € arvoisille ostoksille)