Asiakaspalvelu

+358 3 534 0053

Ghost Shield

GHOST SHIELD – VUOSIEN TUOTEKEHITYKSEN TULOS

Ghost Shield on valmistettu Euroopassa yli 25 vuoden kokemuksella eli kenties maailman vanhin pinnoitevalmistaja? Valmistajan pitkä kokemus pinnoitteista takaa laadun ja käyttäjätyytyväisyyden, sekä mahdollisuuden kehittää tuotetta tarvittaessa haluttuun käyttökohteeseen.

Ghost Shield pinnoite saapui Suomen markkinoilla 2018 joulukuussa ja kahtena ensimmäisenä vuonna sillä pinnoitettiin noin 1 600 ajoneuvoa. Tämän kahden ensimmäisen vuoden aikana saimme vain yhden reklamaation, jonka syyksi paljastui puutteellinen pohjatyö eli reklamaatio ei siis koskenut itse pinnoitetta.

SUUNNITELTU HELPOTTAMAAN PUHTAANAPITOA

Ghost Shield on nanokeraaminen suojausjärjestelmä, joka on kehitetty helpottamaan ajoneuvojen puhtaanapitoa. Lisäksi pinnoite antaa käsitellyille pinnoille lisäkiiltoa ja vedenhelmeilyä useaksi vuodeksi. Ghost Shield sopii useimmille ajoneuvojen ulkopinnoille, koska sillä voidaan pinnoittaa ajoneuvon maalipinta, muovipuskurit, muovipintaiset ajovalot, sekä lakatut tai maalatut vanteet. Käsittelyä voidaan täydentää Glass Ghost Shield NanoCeramic Coating -nanokeraamisella tuulilasipinnoitteella.

VOIT VALITA 3-5 VUODEN SUOJAUKSEN

Ghost Shield voidaan levittää myös kerroksittain, mikä pidentää pinnoitteen kestoa. Yksi pinnoitekerros antaa suojan kolmeksi vuodeksi, kaksi kerrosta neljäksi vuodeksi, ja kolme kerrosta viideksi vuodeksi.

VAIN AMMATTILAINEN SUOJAA AJONEUVOSI OIKEIN

Ghost Shield Nanokeraamisia käsittelyjä tekevät valtuutetut ammattilaiskäsittelypisteet eli pinnoitetta ei ole myynnissä kuluttajille, koska kaikkien Nanokeraamisten pinnoitteiden tekemiseen liittyy terveysriskejä, jos henkilösuojauksesta ei huolehdita riittävästi, valmistajasta riippumatta.

KUN PÄÄTÄT PINNOITTAA AUTOSI

Ghost Shield -käsittelyllä, ota yhteyttä meihin: info@ghostwash.com tai +358(0)3-53 400 53. Me toimitamme teille lähimmän pinnoitekeskuksen yhteystiedot, tai halutessanne toimitamme yhteydenottopyynnön suoraan käsittelypisteeseen, jotta pinnoitekeskus ottaa teihin suoraan yhteyttä.

OLETKO AMMATTILAINEN?

Jos olet kiinnostunut Ghost Shield -pinnoitteista, ota yhteyttä myyntitiimiimme: www.ghostwash.com/contacts/

keraaminen pinnoite ghost shield