Asiakaspalvelu

+358 3 534 0053

Vaihto- ja palautusehdot

Virheettömän tuotteen vaihtaminen ja palauttaminen

 

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Euroopan unionin alueella vaihto- ja palautusoikeus 14 vuorokauden ajan viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta ilman erillistä syytä. Voit vaihtaa tai palauttaa koko tilauksen tai osia siitä. Täysi hinta palautetaan vain virheettömistä, alkuperäispakkauksessa olevista ja myyntikelpoisista tuotteista. Muutoin kuluttaja vastaa arvon alentumisesta.

Virheettömät tuotteet palautetaan omakustanteisesti. Hyvitämme tällöin tuotteen hinnan ja alkuperäiset toimituskulut, pois lukien mahdolliset poikkeavasta toimituksesta aiheutuneet lisäkulut.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, tee ensin palautusilmoitus kauppiaalle sähköpostitse, postitse tai puhelimitse yllä mainitun aikarajan puitteissa. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Palautusilmoitus on mahdollista tehdä vapaamuotoisena, mutta voit halutessasi käyttää alla olevaa lomaketta ilmoituksen pohjana:

House of Ghost Killer Oy
Onkkaalantie 33
36600 Pälkäne
Puhelin: +358 3 534 0053
Sähköposti: info@ghostwash.com

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:

— Tilauspäivä /Vastaanottopäivä
— Ostajan nimi
— Ostajan osoite
— Palautettavat tuotteet— Ostajan tilinumero
— Ostajan allekirjoitus (koskee vain tilanteita, joissa palautusilmoitus halutaan palauttaa tulostettuna)
— Päiväys

(Asetus kuluttajansuojalain 6 luvussa tarkoitetuista peruuttamislomakkeesta ja peruuttamisohjeesta 110/2014)

Liitäthän palautusilmoitukseen vähintään nimesi, osoitteesi ja tilinumeron suorituksen palauttamista varten.

Tuotteiden palautusosoite:
House of Ghost Killer Oy
PL19
36601 Pälkäne

 

Virheellinen tuote

 

Kuluttajalla on velvollisuus tarkistaa tuote, kun se on vastaanotettu. Mikäli tuote ei laadultaan, kunnoltaan tai muilta ominaisuuksiltaan vastaa sovittua, tai mitä kuluttaja on kohtuudella voinut odottaa, tulee tästä ilmoittaa kauppiaalle.

Ilmoitus on tehtävä kahden kuukauden kuluessa virheellisen tilauksen vastaanottamisesta, tai siitä hetkestä, kun virhe on kohtuudella voitu havaita. Suosittelemme ilmoittamaan havaituista ongelmista mahdollisimman pikaisesti. EU:n alueella virhevastuun kesto irtaimiston kaupassa on kaksi vuotta.

Mikäli tuote on vahingoittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana, tee tästä välittömästi reklamaatio. Reklamaatiot voi tehdä vapaamuotoisesti asiakaspalveluun.

 

Riitauttamisohjeet

 

Ongelmatilanteissa, joita ei tyydyttävästi kyetä selvittämään kuluttajan ja kauppiaan välillä, kuluttaja voi olla yhteydessä Kuluttajariitalautakuntaan osoitteessa www.kuluttajariita.fi tai Kuluttajaneuvontaan osoitteessa www.kuluttajaneuvonta.fi. Mahdolliset riita-asiat ratkaistaan kauppiaan kotipaikan käräjäoikeudessa. Kuluttajien kanssa verkkokaupassa tehtyihin sopimuksiin sovelletaan Suomen lain kuluttajakauppaa ja erityisesti etämyyntiä käsittelevää lainsäädäntöä.

 

Reklamaatiot

 

Tuotetta, palvelua, verkkopalvelua, kauppiaan antamia tietoja, toimitusehtoja ja muita kauppakohtaisia sopimuksia koskevat reklamaatiot tulee osoittaa kauppiaalle. Reklamaation voi tehdä vapaamuotoisesti asiakaspalveluun.